Bos Fornuizen » Masterclasses » Masterclass 2017

Masterclass 2017

 

Masterclass garingsoven en plancha

Deze masterclass gaat specifiek over het gebruik van de garingsoven (of warmhoudkast) en de plancha in de showroom in Tull en ’t Waal.


Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden van de garingsoven (of warmhoudkast) en de plancha van de Lacanche of Westahl fornuizen. Na deze dag kunt u uw heel eenvoudig uw groenten, aardappelen en rijst stomen in de garingsoven. Ook laten wij zien hoe u uw brooddeeg laat rijzen, een stoofschotel, een soep en risotto maakt in de garingsoven. De plancha, een heerlijke manier om  tapas, vis, groenten en vlees snel en smakelijk te bereiden. We zullen u hiervan een en ander laten zien en proeven.

Deze nieuwe masterclasses zijn op donderdag 30 maart, 21 september en 16 november 2017 We starten om 10.30 uur en eindigen om ongeveer 15.00 uur, zo wordt het fileleed beperkt. De prijs van deze dag bedraagt € 42,50 p.p. per cursus (Inclusief alle consumpties). De lessen worden gegeven in groepen van minimaal 8 - en maximaal 10 personen.
Meld u snel aan, want vol is vol.

Masterclass 2014/2015

 

Let op!

Mocht u 4 werkdagen voor aanvang van de masterclass toch annuleren bent u verplicht de kosten van de masterclass te betalen. Verschuiving naar een andere datum, is dan niet meer mogelijk.

Lacanche Nederland behoudt ten allen tijden het recht een masterclass te annuleren.
Wij informeren u dan tijdig en bieden u een alternatief.


Deel deze pagina via:


Waalseweg 28
3999 NS Tull en ‘t Waal
T +31 (0)30 60 19 670
E info@bosfornuizen.nl