Bos Fornuizen » Kosmogrill » Kosmogrill

Kosmogrill

 

Bakken, roken en grillen

De Kosmogrill werkt op houtskool en heeft een groot temperatuurbereik. Door de lucht in- en uitlaat af te stellen, controleer je met gemak temperaturen tussen de 80 en 375 graden Celsius. Dus of u nu op hoge temperatuur uw eigen steenovenpizza wil bakken, de perfecte entrecote wil grillen of de ideale temperatuur wil om uw zalm te roken.

Elke temperatuur is makkelijk haalbaar en nog belangrijker: Eenvoudig vast te houden!

Kosmogrill

Easy & Fun
Een lucifer en hij brandt! 10 tot 15 minuten later is de Kosmogrill klaar voor gebruik. Heerlijke sappige stukjes vlees en vis, een lamsbout met krokante korst en mooi rosé vlees of misschien een vegetarische quiche??

Wat dacht u van het combineren van garen, roken en grillen tegelijk? Buiten koken wordt makkelijk en leuk, de Kosmogrill maakt het mogelijk! Met de Kosmogrill garanderen wij u een voorspelbaar eindresultaat.

Materiaal, Techniek & Kleur
De Kosmogrill is gemaakt van vuurvast speciaal ontwikkeld keramiek en is beschermd met een dikke laag sterk en waterdicht glazuur. Alle overige toegepaste materialen zijn weerbestendig. De Kosmogrill kan alle seizoenen gebruikt worden en is ontworpen om zonder hoes buiten te staan. De oven weegt 85 kilogram en heeft vier zwenkwielen in de voet. De zware deksel laat zich makkelijk openen door middel van hulpveren in het RVS-scharnier. In de deksel is een kwalitatief hoogwaardige thermometer gemonteerd, die uiterst nauwkeurig de  oventemperatuur aangeeft. Bij de Kosmogrill kunt u zowel de kleur van de oven als de voet zelf kiezen:

Kleuren oven: Zwart, Crème, Rood, Groen, Blauw en Terrabeige
Kleur voet: Zwart, Antraciet en Rood.

Handmade
Bij Kosmogrill staat alles in het teken van de zoektocht naar perfectie In kwaliteit, techniek en design. Elke Kosmogrill wordt zorgvuldig met de hand opgebouwd en vanzelfsprekend volledig gebruiksklaar afgeleverd. Kosmogrill bied u een buitenkooktoestel met eindeloos veel mogelijkheden die aansluiten op uw culinaire wensen en indentiteit.

Kosmogrill


Deel deze pagina via:


Waalseweg 28
3999 NS Tull en ‘t Waal
T +31 (0)30 60 19 670
E info@bosfornuizen.nl